Lara Rosseel heeft een bachelor gitaar en cello aan het Lemmensinstituut in Leuven op zak. Uiteindelijk zou de contrabas haar muzikale carrière bepalen. Ze trok een tijdje naar Zweden waar ze in de leer bij Anders Jormin van Bobo Stenson Trio ging. In België waren Nicolas Thys en Jos Machtel haar mentoren.

Lara is al enkele jaren een vaste waarde in de Belgische jazzhabitat, denk maar aan Chris Joris Band, Pierre Van Dormael Quartet, maar ook Naima Joris Band, Room 13 Orchestra, Helder, Old Salt en Barnill Brothers.

Met de Lara Rosseel Band maakte ze ook haar debuut als bandleider begin dit jaar. De titel van haar debuutplaat De Grote Vrouw is geïnspireerd op het naar het Nederlands vertaalde boek van de Israëlische auteur Meir Shalev. Lara omringd zich met 7 fantastische mannelijke muzikanten Jan Van Moer, Sep François, Vitja Pauwels, Robbe Kieckens, Stephan Bracaval, Frederik Heirman en Joppe Bestevaar.


Mijn interesses reiken verder dan de wereld van de muziek. Enkele jaren geleden leerlde ik Shiatsu en zijn enorme impact op lichaam en geest kennen. De Internationale Shiatsu School in Westmalle gaf mij een fantastische opleiding waar meesters in deze Oosterse vorm mij verder op dit pad inspireerden. Sindsdien ben ik actief in het geven van Shiatsu massages. Een weg van inspiratie en in contact komen met een natuurlijke vorm van leven.
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin